Bezoek onze

Conceptstore

Interesse in onze trouwringen? Bezoek vrijblijvend onze conceptstore te Izegem, wij staan steeds voor u klaar om de nieuwste collecties aan u te presenteren.

Een bezoek aan onze showroom is steeds vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting, wij maken steeds vooraf een prijsofferte op het moment van uw bezoek.  Deskundig advies en een professionele opmeting van de ringmaten maakt het ons mogelijk om op een kwartje van een maat nauwkeurig te werken!

NIEUW!  Collectie bij u thuis!

Heeft u tijdsgebrek om tot in Izegem langs te komen? Graag komen wij naar u toe met onze collectie bij u thuis.  

Onze DUMMY-juwelencollectie voor bij u thuis heeft alle modellen identiek zoals de collectie in onze showroom te Izegem, dus kiezen bij jullie thuis met het deskundige advies is zeker mogelijk.  

Let wel, voor onze veiligheid zijn dit geen echte 18kt juwelen en geen echte diamanten.

Contacteer ons gerust en we bekijken de agenda wanneer het best uitkomt om bij u langs te komen. 

Bij Fede di Oro wordt u verwelkomd in een authentiek herenhuis van begin 19e eeuw in hartje Izegem. Een uitgelezen plek waar u persoonlijk en in een hartelijke sfeer door ons wordt ontvangen. In een charmant en romantische kader worden onze exclusieve trouwringen voor u gepresenteerd door mezelf.

Createur van Fede di Oro

Persoonlijke aflevering

bij u thuis

Na de aankoop worden de trouwringen persoonlijk afgeleverd bij jullie thuis.

Onze medewerkster komt uw trouwringen persoonlijk aan huis afleveren indien u dit wenst, dit is een service voor klanten uit Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brabant.

Nieuw bestelde trouwringen worden dus afgeleverd bij u thuis en worden na goedkeuring bij u nagelaten en dit ongeveer een 4-tal weken voor het huwelijk.  De ringmaat en afwerking worden in detail bekeken samen met u . Een service die klanten enorm appreciëren!

Service

bij u in de buurt

Fede di Oro beschikt over een eigen afleveringsdienst waardoor wij persoonlijk uw trouwringen kostenloos aan huis brengen.  Samen met u bekijken wij de correcte gravure, de afwerking van de ringen en worden alle persoonlijke details van de ring gecheckt, dit is een persoonlijke service aangeboden door Fede di Oro en dit zonder enige meerprijs.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, we leveren onze trouwringen af in perfectie en met levenslange garantie!

Indien u hieronder uw postcode ingeeft, dan kunt u onze service bekijken over gans België.

In {{ city }} komt Valerie van Fede Di Oro langs om persoonlijk uw trouwringen af te leveren bij u thuis. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden komt Valerie hiervoor ook bij u langs.

Klanten uit {{ city }} kunnen hun ringen komen ophalen in de winkel te Izegem tijdens de openingsuren. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden kan u hiervoor ook langskomen.

Two souls
but a single thought.
Two hearts
that beat as one.