"Ja, ik wil!"
Originele trouwringen
met liefde gemaakt in ons eigen atelier.
Ontdek de collectie

Liefde en passie.

Fede di Oro biedt u een exclusieve collectie trouw- en verlovingsringen in uitzonderlijke kwaliteit en schitterende afwerking. Wij specialiseren ons in eigen ontwerpen en creaties met liefde en passie ontworpen en versmolten in ons eigen goudatelier.

Wij leveren rechtstreeks naar de klant zonder tussenhandelaren, zo kunnen wij steeds de beste prijs garanderen voor onze kwaliteitsvolle trouw- en verlovingsringen.  U geniet steeds van directe groothandelsprijzen.

Meer over ons

Service

bij u in de buurt

Fede di Oro beschikt over een eigen afleveringsdienst waardoor wij persoonlijk uw trouwringen kostenloos aan huis brengen.  Samen met u bekijken wij de correcte gravure, de afwerking van de ringen en worden alle persoonlijke details van de ring gecheckt, dit is een persoonlijke service aangeboden door Fede di Oro en dit zonder enige meerprijs.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten, we leveren onze trouwringen af in perfectie en met levenslange garantie!

Indien u hieronder uw postcode ingeeft, dan kunt u onze service bekijken over gans België.

In {{ city }} komt Valerie van Fede Di Oro langs om persoonlijk uw trouwringen af te leveren bij u thuis. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden komt Valerie hiervoor ook bij u langs.

Klanten uit {{ city }} kunnen hun ringen komen ophalen in de winkel te Izegem tijdens de openingsuren. Samen met u controleren wij de ringmaat, de gravure en de afwerking. Indien de ring nadien nog wat aangepast moet worden kan u hiervoor ook langskomen.

Onze collecties

Fede Di Oro Conceptstore.

Ontdek de meest complete collectie trouw- en verlovingsringen in onze Conceptshop te Izegem.  Maak een afspraak en kom alle ringen bekijken zonder enige aankoopverplichting.

De trouwringen worden gratis afgeleverd op een van de servicepunten in uw buurt of wij komen de trouwringen persoonlijk en kostenloos afleveren bij u thuis, Fede di Oro beschikt over een eigen afleveringsdienst over gans Vlaanderen op zaterdag. 

Wij garanderen u de perfecte opvolging en dienst na verkoop.

Maak een afspraak
The best thing to
hold onto in life
is each other.