Fede di Oro

Veelgestelde vragen

Nuttige tips

Tijdsduur voor het uitkiezen van uw trouwringen

Fede di Oro biedt u één van de grootste collecties trouwringen in de Benelux, wij zorgen ervoor dat u tijdens het kiezen persoonlijk wordt geholpen door de zaakvoerder of door de createur die u persoonlijk begeleidt om de droomtrouwringen uit te kiezen.

Wij respecteren ruim de tijd die u wenst te besteden om onze collecties te overlopen, het is belangrijk dat u 100% overtuigd bent van uw keuze vandaar dat wij werken met vrijblijvende bezoeken zonder enige aankoopverplichting. 

De gemiddelde tijdsduur om de ringen uit te kiezen bedraagt ongeveer 1u30 minuten.

Voorschot bij bestelling

Om de bestelling te bevestigen vragen wij een voorschot van 300euro per overschrijving, na het vereffenen van het voorschot staat de prijs vast en wordt deze niet aangepast bij eventuele goudstijgingen. 

Wij aanvaarden geen cashbetalingen, enkel elektronische betalingen.

Wanneer zijn onze trouwringen klaar en leveringstermijnen

De meeste klanten komen hun trouwringen ongeveer tussen de 3 à 5 maanden vooraf kiezen. Indien u een last-minute bestelling wenst te plaatsen is dit ook uiteraard mogelijk.

4 weken voor het huwelijk kunt u de ringen komen passen. Indien de ringmaat niet correct wordt geacht door eventuele omstandigheden (afvallen voor het huwelijk, extreem warm weer) wordt deze kosteloos aangepast naar uw correcte maat. 

Indien de maat perfect zit kunt u de ringen op dezelfde dag meenemen of u kunt deze bij ons veilig in bewaring brengen tot de week van het huwelijk.

Elke klant wordt individueel opgebeld omtrent de status van hun huwelijk en dit om de datum nogmaals te bevestigen of indien er verschuivingen zijn in de komende maanden. Een leuk weetje is dat de gravure van de trouwringen uiteindelijk de laatste stap is in het productieproces van jullie trouwringen.  

Indien uw huwelijk last-minute wordt verschoven naar een andere datum en de trouwringen zijn reeds gegraveerd, dan staan wij steeds klaar om de gravure kostenloos aan te passen naar uw gewenste datum.

Bedrijfsgegevens

Adres maatschappelijke zetel en showroom

Fede di Oro

Burgemeester Vandenbogaerdelaan 15

8870 IZEGEM
BV Btw 0824 407 453

RPR Kortrijk

Wie betaalt de trouwring?

De traditie leert ons dat in de geschiedenis de bruid de trouwring koopt voor haar toekomstige bruidegom. Echter de moderne hedendaagse koppels, stellen het budget zelf samen en delen de gemeenschappelijke prijs. Het is uiteraard zo dat de damesring in de meeste gevallen iets duurder is dan de herenring en dit door de diamantjes.

Wederzijdse overeenkomsten maken de beste manier van handelen uiteraard die heel wat discussies kunnen vermijden. Of wie weet betalen de ouders jullie aankoop van trouwringen!

Enkel electronische betalingen

Wij aanvaarden enkel electronische betalingen, wij aanvaarden geen cash!

He asked her to
marry him.
She said he was crazy.
She said yes.
We get married.