Fede di Oro

Unieke trouwringen

Fede di Oro - Italiaans voor “huwelijk van het goud” - biedt u een exclusieve collectie trouw- en verlovingsringen met als voornaamste troeven originaliteit, kwaliteit en een schitterende afwerking.

Fede di Oro specialiseert zich in eigen ontwerpen en creaties. Zo bieden wij u een breed assortiment van 950 modellen. Dat is de ruimste collectie van de Benelux.

Bovendien zijn we als enige juwelier in de Benelux enkel gespecialiseerd in trouw- en verlovingsringen. Op aanvraag creëren wij uiteraard ook bijpassende hangers, oorringen of kettingen.

Voor ieder budget

Mede door ons eigen atelier liggen onze trouw- en verlovingsringen in het bereik van ieders budget. Ook omdat we niet met tussenhandelaren werken, maar rechtstreeks voor u, kunnen wij u de beste prijzen bieden.

Trouwbeurzen

Wij zijn op bijna alle trouwbeurzen van Vlaanderen aanwezig. Op een trouwbeurs ontmoet u ook de createur van Fede di Oro en kan u uw wensen al bespreken. Hou onze nieuwspagina in de gaten voor een overzicht van de trouwbeurzen.

Pure ambacht

volledig naar uw wens

We bieden u trouwringen met de beste kwaliteit. Pure ambacht versmolten met hoogstaande technieken, van gietproces tot gravure, van puur goud tot ring. De diamanten worden door ons geselecteerd en microscopisch handgezet in uw droomtrouwring. We doen dit met de grootste finesse en nauwkeurigheid in uw unieke trouwring.

Onze sterkste troef is het op maat creëren van een trouwring volledig naar uw wens. Breedte, dikte, aantal briljanten, kleur en structuur worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur.

Zo wordt uw trouwring volledig naar uw wens ontworpen. Het ontwerp moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid.