Wanneer zijn onze trouwringen klaar en leveringstermijnen

De meeste klanten komen hun trouwringen ongeveer tussen de 3 à 5 maanden vooraf kiezen. Indien u een last-minute bestelling wenst te plaatsen is dit ook uiteraard mogelijk.

4 weken voor het huwelijk kunt u de ringen komen passen. Indien de ringmaat niet correct wordt geacht door eventuele omstandigheden (afvallen voor het huwelijk, extreem warm weer) wordt deze kosteloos aangepast naar uw correcte maat. 

Indien de maat perfect zit kunt u de ringen op dezelfde dag meenemen of u kunt deze bij ons veilig in bewaring brengen tot de week van het huwelijk.

Elke klant wordt individueel opgebeld omtrent de status van hun huwelijk en dit om de datum nogmaals te bevestigen of indien er verschuivingen zijn in de komende maanden. Een leuk weetje is dat de gravure van de trouwringen uiteindelijk de laatste stap is in het productieproces van jullie trouwringen.  

Indien uw huwelijk last-minute wordt verschoven naar een andere datum en de trouwringen zijn reeds gegraveerd, dan staan wij steeds klaar om de gravure kostenloos aan te passen naar uw gewenste datum.

The best thing to
hold onto in life
is each other.